Algemene voorwaarden

Door onze site te gebruiken, gaat je akkoord met onze algemene voorwaarden, zelfs als je ze niet volledig begrijpt. Laten we eerlijk zijn, wie leest die dingen eigenlijk?

Inhoud
Onze site bevat een overvloed aan informatie over tuinieren, waaronder, maar niet uitsluitend, tips, trucs en gidsen. Hoewel wij ernaar streven de meest nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen wij niet garanderen dat deze altijd correct is. Ook kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig letsel opgelopen tijdens een poging deze tuintips toe te passen, dus kom niet bij ons uithuilen als je per ongeluk je duim snoeit.

Gedrag van de gebruiker
Gebruikers worden aangemoedigd tot interactie met onze site en met elkaar, maar wij staan geen ongepast gedrag toe. Gebruik geen schuttingtaal en doe niet mee aan onsmakelijke activiteiten. Personen die betrapt worden op het plaatsen van valse recensies of het spammen van onze commentaarsectie worden onmiddellijk verbannen van het tuinfeest.

Intellectueel eigendom
Alle inhoud van onze site is beschermd door auteursrecht, dus ga alsjeblieft niet onze blogs stelen of onze foto’s gebruiken zonder toestemming. We beloven dat we onze krachten alleen ten goede gebruiken, en we hopen dat jij dat ook doet.

Links naar sites van derden
Het is mogelijk dat wij links naar sites van derden opnemen op onze site, maar wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun inhoud of handelingen. Dus, als je besluit om een wandeling te maken door de tuin van de buren, vergeet dan niet dat je er alleen voor staat.

Beëindiging
Wij behouden ons het recht voor om je gebruik van onze site te allen tijde en om welke reden dan ook te beëindigen. Dus, als je plotseling uit onze virtuele tuin wordt gezet, vat het dan niet persoonlijk op. Het ligt niet aan jou, maar aan ons.

Wijzigingen in de voorwaarden
We kunnen onze algemene voorwaarden van tijd tot tijd aanpassen, net zoals planten water en zonlicht nodig hebben om te groeien. We zullen je op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen, en we beloven het zo amusant mogelijk te maken.

Contacteer ons
Als je vragen of opmerkingen hebt, of gewoon hallo wilt zeggen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.